BELAJAR BAHASA INGGERIS CARA MUDAH DAN CEPAT

Go down

BELAJAR BAHASA INGGERIS CARA MUDAH DAN CEPAT Empty BELAJAR BAHASA INGGERIS CARA MUDAH DAN CEPAT

Post  danish on Mon Jul 18, 2011 10:53 pm

Apakah anda sama seperti saya masih lagi tersekat-sekat dan teragak-agak untuk bercakap dalam Bahasa Inggeris walaupun bekas pelajar universiti. Kesannya memang susah untuk memperoleh pekerjaan setelah menamatkan pengajian kerana masalah komunikasi Bahasa Inggeris. Banyak kali mengahadiri temuduga kerja kerajaan akhirnya dapat juga itupun setelah hampir sepuluh kali rasanya. Puncaya lemah dalam bahasa inggeris.

Jika dikaji kita telah belajar bahasa inggeris sejak sekolah rendah tetapi masih gagal menguasai bahasa inggeris dengan baik. Di mana silapnya? Sekarang saya cuba belajar bahasa inggeris sendiri setelah terjumpa 1 panduan belajar bahasa inggeris di internet. Memang menakjubkan kerana belajar bahasa inggeris sebenarnya tidak terlalu susah cuma cara yang tidak betul.

Sedikit sebanyak dapat juga saya memperbaiki kelemahan bahasa inggeris dengan Panduan Belajar Bahasa Inggeris Cara Mudah yang dikarang oleh seorang guru. Anda juga masih lemah bahasa inggeris? Jika “YA” saya sarankan anda dapatkan di SINI http://tinyurl.com/inggerissenang

BELAJAR BAHASA INGGERIS CARA MUDAH DAN CEPAT Eco1

BELAJAR BAHASA INGGERIS CARA MUDAH DAN CEPAT Bin2

danish
Newbie
Newbie

Posts : 23
Join date : 2010-07-15
Location : Temerloh

View user profile http://tinyurl.com/inggerissenang

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum