Ada sesapa nak kawin????

View previous topic View next topic Go down

Ada sesapa nak kawin????

Post  jelapang on Mon May 04, 2009 12:46 am

Salam semua... ini post saya yg pertama kat sini...hopefully tak der kena block or anything la by admin. Anyway, saya nak citer pasal kursus kahwin yg ada sekarang...

semua org nak kawin...cuma tunggu ada calon, duit and so on la... bila dah citer pasal kawin ni..macam kita semua tahulah...kerajaan mewajibkan semua rakyat islam malaysia yang nak kawin ni kena ambil kursus kawin... mmg bagus!!! bagi kita kesedaran, tanggungjawab dan pengetahuan sebelum kita nak mulakan hidup berkeluarga. Tujuan saya buka citer kursus kawin ni coz saya nak introduce pusat kursus kawin yang amat bagus dengan fasiliti dan kemudahan yang baik sekali, penceramah yang pakar dalam bidang mereka, serta kos yang amat murah...

so pada sesapa yg nak kawin, dan belum lagi menjalani kursus kahwin... eloklah mulakan dengan melayari http://kursuskahwin.110mb.com Very Happy

ok..thanks for taking your time semua baca my thread ni.....

salam...

jelapang
Newbie
Newbie

Posts : 3
Join date : 2009-05-04

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum