RONADO MEN GEL | www.ubattenagabatin.com

View previous topic View next topic Go down

RONADO MEN GEL | www.ubattenagabatin.com

Post  myidaman on Tue Apr 05, 2016 5:40 pm



Formula Terkini

Gel pembesaran alat sulit lelaki. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak. Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.Produk Hebat. Formulasi Dari France. Pasti Berkesan.
Ciri-ciri

Membesarkan zakar agar lebih panjang & padat dan...

Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
Meningkatkan prestasi seksual
Memberikan Ereksi Berulang
Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
Anti-bakteria
Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

Penggunaan

Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi. Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.
Kandungan Gel:
Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.

Berat: 50ml

untuk melihat web luar negara yang menjual produk ini. Bandingkan harganya... Sila klik pada link di bawah untuk lihat harga jualan di Itali/Eropah.

http://www.sexo-hommes.com/devel.php

Testimoni:

Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak. kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni, bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan. Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa. bayangkan wife bukan main seronok sekali. Kadang kadang bila menonton tv, tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar. Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.

-Farid Ahmad,Sabak Bernam.

Lama juga saya fikir, macam mana zakar suami saya berubah ketara pembesarannya, sebelum ini bila bersama senang sahaja masuk, tapi sejak akhir akhir ni bukan main susah nak masukkan, bila saya tanya dia hanya tersenyum gelak gelak hinggalah saya terjumpa celah kain dalam almari produk ini. Sekarang ni, saya pula sanggup keluarkan duit untuk belikan untuk suami tercinta. Seronok sangat sebab bukan setakat besar tapi tahan lama.

-Adriana,Sepang

Tak nak cakap banyak, siapa tak try memang rugi, berbaloi dengan harga. Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli. TQ bro.

-Hisyam Aris,Setiawangsa



English Description

Current Formula
Male penis enlargement gel. This gel is the best answer to sexual pleasure for a real man. Gel herbal extract content will increase blood flow to the penis and make a longer tension even after the climax.

Regular use will stimulate the metabolism and strengthens the tissues around the penis. The result is to increase the size zakar.Produk Fun. Formulation from France. Works.

Characteristics

Enlarge the penis that is longer & compact and ...

To provide the best in sex favors
longer erections even after climax
Improve sexual performance
Provide Recurrent Erection
Strengthening the erectile nerves and muscles
Anti-bacterial
To enable women to achieve orgasm

Use
Rub Massage Gel & sensitive zones around the penis in the morning & evening after shower. No need to rinse the penis after application. Not sticky or greasy. Gel will absorb directly into the skin.

Gel content:
Cucumber Extract, Witch Hazel Extract, Glycerin, Red Pueraria Mirifica extract, Propylene Gycol & Green Tea extract.

Weight: 50ml

to see overseas web marketing the product. Compare prices ... Please click on the link below to see sale price in Italy / Europe.

http://www.sexo-hommes.com/devel.php

Testimonial:

After using for a month, 4 days, I felt a sudden change. the head of the penis expands bigger than before, when the time head of the penis harden like mushrooms. Time to play it lasted longer than usual. imagine the wife was very fun. Sometimes when watching TV, hands itchy itchy Posted at my wife hold the penis. Booking into two would be made soon.

-Farid Ahmad, Sabak Bernam.

For quite a while, I think, how my husband changed significantly penis grows, previously co-happy when you are inside, but since the end of the end I was very hard to enter, when I asked him just smiling laughing until I found the fabric between the closet this product . Now I, I was willing to withdraw money to buy for her beloved husband. Very excited because not only large but durable.

-Adriana, Sepang

Do not want to talk a lot, who do not try it lost, worth the price. If I know the greatness of products from day one I bought. TQ bro.

-Hisham Aris, Setiawangsa

RM120 poslaju percuma


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.ubattenagabatin.com/ronadomengel.htm


http://www.ubattenagabatin.com/ronadomengel.htm

myidaman
Lord
Lord

Posts : 737
Join date : 2011-12-03

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum