vimax izon malaysia = www.kedaipower.com

Go down

vimax izon malaysia = www.kedaipower.com

Post  myidaman on Fri Apr 29, 2016 2:26 pm


VIMAX CANADA ORIGINAL MALAYSIA SUPPLIER DENGAN HOLOGRAM


VIMAX Canada Original Herba - Dengan IZON DUPONT 3D Hologram CODE.Terkini, Vimax Canada telah menggunakan stiker hologram keselamatan beserta no code berbeza pada setiap botol untuk pengesahan original di web rasmi Vimax Canada
Check for the security dots in the 3D IzonŽ hologram on your Vimax product. Tilt the hologram and look for the dots as shown in the image below:

Right
1 dot Left
2 dots Down
3 dots Up
4 dots

Cara untuk membuat pengesahan samada Vimax anda Original atau Tiruan, sila ke vimax.com (Klik Disini) & masukkan no siri yg terdapat pd hologram Izon anda & klik butang "Validate"


TAWARAN HEBAT VIMAX ORIGINAL CANADA (3D IZON CODE DUPONT SERIAL NO).
Untuk Besar, Panjang Zakar, Keras, Tahan lama, Tambah Stamina.


NOTA: KINI SETIAP VIMAX ORIGINAL DISELURUH DUNIA MEMPUNYAI STIKER HOLOGRAM IZON DUPONT 3D & BOLEH DISAHKAN HANYA DI VIMAX.COM


VIMAX ORIGINAL KAPSUL WARNA COKLAT CERAH. TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. 100% HERBA.

KESAN TAMBAHAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL WALAUPUN TIDAK LAGI MAKAN VIMAX.

TANPA KESAN SAMPINGAN. BAHAN2 ADALAH 100% HERBA SEMULAJADI YANG TIADA DI MSIA.


Vimax Original Canada sudah dijual sejak tahun 2001 serata dunia.

*Meningkatkan prestasi seksual, tahan lama, tambah keras, tambah sperm, tambah air mani, tambah kesuburan.
*Membesarkan zakar, Memanjangkan zakar secara berperingkat.
*MAMPU Mengeraskan zakar sehingga 1.5 Jam
*ZAKAR Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
*ZAKAR SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
*Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

AWAS JGN TERTIPU DGN VIMAX PALSU YG BEWARNA KAPSUL BIRU PUTIH YG JAUH LEBIH MURAH (RM150) KERANA KESANNYA TIDAK SAMA & ADA STEROID. DAN TAKKAN BOLEH TAMBAH SAIZ ZAKAR ANDA TETAPI ADA SIDE EFFECT MCM VIAGRA - BAHAYA JIKA MAKAN SELALU.

JUGA DENGAN VIMAX PALSU BERWARNA BROWN YG TIDAK MEMPUNYAI HOLOGRAM IZON DUPONT 3D


VIMAX YANG KAMI JUAL ADALAH 100% ORIGINAL, HERBA, KAPSUL WARNA BROWN CERAH & TIADA KESAN SAMPINGAN

Rupa Fizikal Vimax : Original/Tulen Vs Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia)


Lagi Contoh & Kesan Vimax Brown Tiruan
A Vimax Original (Pil Herba Seksual Hebat, Besar & Panjang Zakar import dari canada)

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%, import dari Canada. Tiada kesan sampingan

* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda, anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
§ Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;
§ pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
§ Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
§ Berhenti pramatang pancutan mani;
§ Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
§ Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda.

Vimax %100 Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan semulajadi
Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan merangsang kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Ia cenderung membina darah dan sperma

Saw Palmetto (sejenis pokok Palma)- Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

TESTIMONIALS

Greg W., Phoenix, AZ
Several years ago I tried three different penis pills. I felt I needed a bigger penis. I was much smaller than average. None of them worked. I tried the extender, it hurt and didn't work for me. I tried creams, I tried exercises. After a year I gave up. Fast-forward to six months ago when randomly an ad for Vimax came across my screen. I recognized the name from several years ago, but I hadn't tried them back then. Throwing caution to the wind, I filled out the order form. Now 6 months on I feel I have grown a little and definitely feel more confident. Thanks Vimax for restoring my faith!


Matt D., San Francisco, CA
My husband didn't want to take your pills at all, but then I reminded him why he should always try to please me. Suffice it to say, he was good and took the pills when I gave them to him, and after about 4 months I actually noticed a difference! His cock was much harder and he was lasting a lot longer than he ever had in our 11 years of marriage! Persistence is key. He stopped taking them for about three months and I definitely noticed the intensity of his erections had decreased. Thanks to Vimax though, we got him back on track and once again I'm experiencing regular orgasms with my husband.


Darren C., London, UK
Vimax made me feel bigger and look bigger. When I stand in front of the mirror looking at my little friend, he's not quite so little now, and I don't feel quite so afraid. Women are scary, they expect so much from you and I could never make them cum. Now with Vimax I've discovered the longer you last, the more likely you are to satisfy your woman. I thank Vimax for the fact that I've had the longest-running girlfriend of my whole life in the last six months. Keep up the great work, and please send me a fresh batch!RM220


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALLBuat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.ubattenagabatin.com/vimaxcanada.htm


http://www.ubattenagabatin.com/vimaxcanada.htm


http://www.ubattenagabatin.com/vimaxcanada.htm

myidaman
King
King

Posts : 2796
Join date : 2011-12-03

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum