ISI MINYAK DI PETRONAS PUN DAPAT DUIT - rebut tempat anda

View previous topic View next topic Go down

ISI MINYAK DI PETRONAS PUN DAPAT DUIT - rebut tempat anda

Post  mustakim on Mon Jul 27, 2009 7:29 pm

Salam kawan-kawan..
ada satu peluang baik untuk kita semua,
peluang terbaik dan yang penting...'Longterm'!


JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK,
DAPATKAN GANJARAN BAGI SETIAP SEN YANG ANDA BELANJA....

Shopping pun boleh dapat duit? Macam tak percaya kan?Tapi inilah yang dikatakan Revolusi baru dalam perniagaan.

Kalau dulu kita berbelanja cuma dapat barang, paling banyak pun dapat diskaun.
Tapi itu semua tak dapat tukar jadi duit. Dengan kata lain, duit tak mengalir masuk semula ke akaun bank kita. Rugi kan?

Dengan menyertai Program SVR Card ini, kita boleh menarik semula duit yang telah dibelanjakan masuk ke akaun bank kita. Menarik bunyinya kan?

Berapa banyak duit yang anda guna untuk mengisi petrol kenderaan anda sebulan?Berapa banyak pula yang menjadi pendapatan anda?
Berapa banyak pula duit yang anda gunakan untuk belanja barang keperluan harian?Berapa banyak pula yang akan masuk semula ke poket anda?

Dengan bermodalkan RM168 (Semenanjung) / RM180 (Sabah/Sarawak) seumur hidup, anda akan diberikan 3 keping kad:
1. Kad Bio-Energy
2. Kad Shopping SVR
3. Kad Petronas (Ada kredit RM50

Pelancaran secara rasmi pada 25 Julai 2009. Jadilah yang terawal untuk mendapat limpahan downline dari kami. Siapa cepat dia dapat!!
Tidak kah ini satu peluang yang baik dan bermanfaat untuk kita dan keluarga kita?

Setiap pebelanjaan anda dgn SVR kad ini boleh redeem dengan 'RM'.... jadilah pengguna bijak, pelancaran adalah pada 25 Julai 2009.
reg/tempah seat, sila bankin rm168 (1 acc) & 180 (Sabah&Sarawak).

Register kat sini:
http://www.svr2u.net/?member=mustakim


atau terus melalui web syarikat:
http://MY77676263.svr2u.com
Salam kejayaan,

Mustakim Ramli
0126345694 / 0196748044
mustakimmohd@gmail.com
www.svr2u.net/?member=mustakim

mustakim
Newbie
Newbie

Posts : 2
Join date : 2009-07-27

View user profile

Back to top Go down

Betul ke keni ?????

Post  rempit_sejati on Wed Sep 09, 2009 1:38 am

Mcm x caya je nie...dpt byk mn nie gnjaran nya....

rempit_sejati
Newbie
Newbie

Posts : 9
Join date : 2009-09-09

View user profile http://audio-digital-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

betul..

Post  mustakim on Wed Sep 09, 2009 4:34 pm

ganjaran mmg dapat x banyak kalu kita guna sorang saja. Tapi kalu kita ajak orang lain supaya join ni n isi minyak di petronas guna svr gift kad kita akan dapat bonus daripada pembelian mereka.
Banyak lagi bonus yang ditawarkan. Ada bonus tajaan, bonus referral, leadership, dll.

pokoknya kita cuma beli barang yang wajib kita guna sahaja iaitu isi minyak di petronas. x nak isi minyak, boleh p shopping kat merchant svr ni. pun boleh dapat bonus jg.

salam hormat
mustakim

mustakim
Newbie
Newbie

Posts : 2
Join date : 2009-07-27

View user profile

Back to top Go down

Re: ISI MINYAK DI PETRONAS PUN DAPAT DUIT - rebut tempat anda

Post  Sponsored content Today at 4:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum