Bio Aura Water Filter buatan Hai-O

View previous topic View next topic Go down

Bio Aura Water Filter buatan Hai-O

Post  motul on Sat Aug 15, 2009 2:57 pm

Aku pasti korang sume tau ape itu bio aura kan...iklan kat tv3 pon dah ade..so disini aku nak jual 10 bijik bio aura water filter dgn harga RM 1,750 setiap satu (harga asal RM 2,080, so korang save RM 330, byk tu.)...kalo beli lebih dr 5 bijik aku boleh bg harga lain...so kalo ade ape2 pertanyaan atau nak order sila nak reply post ni atau text kat 0193973461 (SMS only) siap cepat dia dpt..thank you Very Happy

Untuk gambar dah description klik http://bio-aura-water-filter.blogspot.com/2009/06/bio-aura-high-tech-water-filter-hai-o.html.

motul
Newbie
Newbie

Posts : 6
Join date : 2009-08-15

View user profile http://just-online-bachelor-degree.blogspot.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum