Totally 100 % profitable business

View previous topic View next topic Go down

Totally 100 % profitable business

Post  8-8-8 on Thu Aug 27, 2009 4:39 pm

Hi, aku nak share satu information kat korank suma..
aku dapat tau ni pun sebab aku join satu company yang buat business international.
business ni bukan MLM, atau insurans ke ape ke..yang paksa korank cari2 orang untuk dapat duit...dah lah korank kena invest duit ..pastu korank terpaksa cari orang pulak...giler..

tapi business yang aku baru jumpa and totally tak payah cari orang.. Very Happy
korank dengan hal korank sendiri...tetiba korank find out...korank dah untung dah...best tak?
its depends on you..kalau korank nak untung dalam masa sehari pun boleh...ikut korank la..

Ini business baru dalam negara lah..so tak banyak orang Malaysia espeacially orang melayu tau pasal business ni..ni pun aku cari sendiri sebab aku memang nak kaya..tanpa perlu susah2kan diri aku dan susah2kan orang lain ...

Jangan risau..business ni HALAL.

Tapi aku tak boleh lah bagitau open macam nie...sesiapa yang nak tau bagi email kat aku la..

mY EMAIL : vivacity84@gmail.com

sekarang aku kat Penang...So anybody yang tinggal area Penang, dont be hesitate just email me...we'll meet and you just hear about this business opportunity, ..boleh dapat duit lebih hari raya nanti..


" Do not Afraid with Failure , Afraid with the chances that you missed when you dont even try..."

8-8-8
Newbie
Newbie

Posts : 1
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum