UNTUK MENDAPATKAN KECANTIKAN PAYUDARA YG MONTOK DAN MANTAP

View previous topic View next topic Go down

UNTUK MENDAPATKAN KECANTIKAN PAYUDARA YG MONTOK DAN MANTAP

Post  ayumanis77 on Fri Dec 11, 2009 4:28 pm

UNTUK MENDAPATKAN KECANTIKAN PAYUDARA YG MONTOK, MANTAP DAN ERMMM..GRIPPP YANG LEBIH….




COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI, PAYUDARA MANTAP, POWER GRIPP!!!!!



TELAH TERBUKTI BERKESAN..& HANGAT DI PASARAN !!!

Mampu Mengembalikan dan Mengekalkan Keremajaan Wanita…..khas Untuk suami2 yang sayangkan ke"remaja"an isteri...


RETAIL PRICE: ONLY AT RM 60.00 !

CALL NOW !!!! – 0162893703 - MISS AYU * E mail : ayumanis77@ymail.com

www.ayumanis77-cocoacollagen.blogspot.com


1 Box RM 60.00 (including Pos Laju !)

2 Box RM115.00 (add RM 8.00 for Pos Laju !)

3 Box RM155.00 (add RM 10.00 for Pos Laju !)

Trial Pack RM22.00
* 1 Box contain 30 sachet
* Trial Pack contain 10 sachet

Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.




Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-



* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.



* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.



* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.



* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.



* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.



* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.



APA YANG AKAN ANDA DAPAT? INSYA ALLAH :



* Membantu mengimbangi hormon.

* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.

* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.

* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.

* Melambatkan proses penuaan.

* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.

* Mencantikkan kulit secara semulajadi.

* Memberikan tenaga.

* Membantu mengurangkan keguguran rambut.

* Melancarkan peredaran darah dalam badan.

* Mengimbangi berat badan.

* Meningkatkan daya penghadaman.

* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.



Lagi…Testimoni Terbaru tentang Cocoa Collagen Power Plus…!



Testimoni 1:



Honey Girl: ayu

ayumanis77@ymail.com: yup

Honey Girl: memang lah... cocoacollegen tu dasyat

ayumanis77@ymail.com: naper?

Honey Girl: Otot Vagina kental dan grip nyer kuat sesgt....

Honey Girl: payu dara tegang dan montok jadinyer

Honey Girl: dasyat...

Honey Girl: hubby suka yg amat sgt..

Honey Girl: hehehehe

ayumanis77@ymail.com: suka saya dengar

Honey Girl: abis kotak ke-3.. nak order lagi

Honey Girl: n perut akak kempis skit lah pulak

Honey Girl: hubby bagi komen semlam..

ayumanis77@ymail.com: great kak







Testimoni 2:



"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.



-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut

-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama

tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."



Testimoni 3



"akak....nak update lagi nih...

JERAWAT? DAH HILANG!!!!!

suke sangat...

BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!

tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...

TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe. ..

best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....

YANG PALING BEST....!!!

MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi. .

padahal umur dah 24...wakakakaaa. ...





Testimoni 3:

Nadia says:

" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.

tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "



Testimoni 4:

hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe. .tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....



Testimoni 5:

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....



Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!



Testimoni 6:

Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...



Testimoni 7:

Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.



Testimoni 8:

hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............ WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO....... ...dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe. .....tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDUL ILLAH.... ..mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........



Testimoni 9:

BETUL ... BETUL ... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he. .. pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!



*Sumer pompuan 20 tahun ke atas leh minum CCP ni kecuali yang pregnant kena tunggu baby kluar dulu kay ...

Untuk mummy yg breastfeed, jangan risau, boleh minum CCP ni ... Kak Faz pun still exclusively breastfeed my little Anis ...







PRODUK INI ADALAH KELUARAN SYKT BUMIPUTERA TEMPATAN, HALAL DAN :

Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

No. RUJUKAN 163/s/25 jld71



CONTACT: 016 2893703- Miss AYU – ayumanis77@ymail.com

http://ayumanis77-cocoacollagen.blogspot.com

AGENT REQUIRED : PLEASE CALL FOR DETAILS.[img][/img][url]

ayumanis77
Newbie
Newbie

Posts : 1
Join date : 2009-12-11

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum