Main klik -klik web pun boleh dapat income lumayan

View previous topic View next topic Go down

Main klik -klik web pun boleh dapat income lumayan

Post  gman68 on Mon Dec 14, 2009 5:42 pm

Pernah dengar Dapatwang.com? Benda2 macam ni nampak macam tak logik kan? Tapi itulah realitinya. Itulah rezeki namanya kan??
Saya dah join benda ni dalam masa hampir sebulan.Tengok income memang lumayan jugak...Dengan modal RM50 je saya masuk.
Dalam masa hampir sebulan saya sudah mendapat hampir RM200.. Very Happy
Bukan susah nak buat...promote orang tgk website kita..pastu orang tu klik kita akan dibayar.
CUKUP SEKADAR KLIK JER!!!! Tak payah nak buat apa2 lagi Smile Smile
Saya nak kongsi ngak kengkawan semua.Kalau nak join KLIK DAPAT WANG...meh la join.Saya sarankan anda masuk..Sekurang2nya dapat gak la duit buat bayar bil telefon bulan-bulan.

Ni link dia :

http://www.dapatwang.com/?id=gman68

gman68
Newbie
Newbie

Posts : 31
Join date : 2009-12-04

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum