Pherolins Wangian Istimewa Pemikat Lelaki !!!

Go down

Pherolins Wangian Istimewa Pemikat Lelaki !!!

Post  mrlelakiperkasa on Thu Dec 17, 2009 1:08 am

PHEROLINS ADALAH PEWANGI PEMIKAT LELAKI

* Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan. * Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari. * Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan * Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian. * Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki. * Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan. * Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan! *Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.hemm..* DI-JAMIN BERKESAN.

Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.

HARGA HANYA RM60.00

Perhatian: Pherolins bukanlah minyak pengasih yang berunsur perkara negatif.Ia di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina.Kesan keatas setiap individu adalah berbeza.Produk Pherolins di formula di USA.Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.

Cubalah... Anda pasti teruja!!!

Tempah Pherolins Sekarang !

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM60.00 ke Akaun :

Nama : zanuddin bin nawang
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No :155126999034
@
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05150000207103

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 019-3019978
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : PHL

Contoh :-
jurina binti jamaludin No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor Maybank RM50.00 10.00AM 240709 PHL

mrlelakiperkasa
Newbie
Newbie

Posts : 11
Join date : 2009-06-15

View user profile http://lelakiperkasa.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum