TAK KELUAR MODAL PUN DAPAT USD PERCUMA

View previous topic View next topic Go down

TAK KELUAR MODAL PUN DAPAT USD PERCUMA

Post  wanginternet on Thu Dec 31, 2009 12:59 pm

salam semua...
adakah anda sedang melayari internet?
tahu tak kawan2 semua kita boleh mendapatkan USD percuma dengan
hanya melayari internet
tak perlu MODAL dan pembayaran setiap 15hb.
daftar PERCUMA kat link ni...

http://www.surfjunky.com/?r=ftg

wanginternet
Newbie
Newbie

Posts : 4
Join date : 2009-12-20

View user profile

Back to top Go down

surfjunky dah tak boleh pakai

Post  mrsani on Sat Jan 02, 2010 3:42 am

pengalaman saya menertai surfjunky. dia tak kan membayar kepada kita. buat penat jer. saya dah dapat USD 90 lebih. tapi sampai sekarang tak bayar. saya hantar mesej pun tak pernah balas. kalau anda cakap surfjunky pernah bayar. tunjukan bukti pembayaran atau snapshot dari paypal atau mana2 akaun anda. Nasihat saya. tak payah teruskan. buang masa saja. tapi kalau yang ni betul2 membayar kepada anda
http://www.dapatwang.com/?id=saparo
http://www.tunaisegera.com/?r=arenaOstar

mrsani
Newbie
Newbie

Posts : 6
Join date : 2010-01-02

View user profile

Back to top Go down

nak tumpang iklan ja!!

Post  darelz on Mon Jan 04, 2010 1:20 am

Ni...nak bagi tau sikit.aku ada join satu program dah 16 tahun generate duit untuk ramai org.. aku pun nak promosi sikit....klik ja laporan percuma then sign up....tak rugi just laporan [
http://f5m-millionaires-club.com/freereport/freereport.php?id=darryl] Evil or Very Mad Twisted Evil affraid

darelz
Newbie
Newbie

Posts : 2
Join date : 2010-01-04

View user profile

Back to top Go down

boleh cuba gak.its freeee

Post  husinpan on Mon Jan 11, 2010 2:59 am

bolehlah cuba pada mana2 yg nak cari site income..percuma katanya

panasssssss.....

xr.com/hottestweb

husinpan
Newbie
Newbie

Posts : 2
Join date : 2010-01-11

View user profile

Back to top Go down

PROGRAM SURFJUNKY HANYA SANDIWARA

Post  nazri76 on Tue Jan 19, 2010 11:29 pm

wanginternet wrote:salam semua...
adakah anda sedang melayari internet?
tahu tak kawan2 semua kita boleh mendapatkan USD percuma dengan
hanya melayari internet
tak perlu MODAL dan pembayaran setiap 15hb.
daftar PERCUMA kat link ni...

http://www.surfjunky.com/?r=ftg

Kini dengan program yang boleh dipercayai di Malasia saya telah menerima RM100 setiap bulan.
Untuk maklumat lanjut layari http://www.dapatwang.com/?id=najwaniffat

nazri76
Newbie
Newbie

Posts : 1
Join date : 2010-01-19

View user profile

Back to top Go down

jangan harap

Post  yanz8222 on Thu Mar 04, 2010 12:30 pm

mrsani wrote:pengalaman saya menertai surfjunky. dia tak kan membayar kepada kita. buat penat jer. saya dah dapat USD 90 lebih. tapi sampai sekarang tak bayar. saya hantar mesej pun tak pernah balas. kalau anda cakap surfjunky pernah bayar. tunjukan bukti pembayaran atau snapshot dari paypal atau mana2 akaun anda. Nasihat saya. tak payah teruskan. buang masa saja. tapi kalau yang ni betul2 membayar kepada anda
http://www.dapatwang.com/?id=saparo
http://www.tunaisegera.com/?r=arenaOstar

mmg betul... wat penat jer kumpul banyak..
baik try ni..http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=yanz8222

yanz8222
Newbie
Newbie

Posts : 42
Join date : 2009-12-23
Location : Jaya One Petaling Jaya

View user profile http://yanzvemma.blogspot.com

Back to top Go down

jangan fikir lama-lama. clik join je...

Post  dinn on Sun Mar 07, 2010 4:26 am

tumpang berteduh jap...

hai semua untuk yang berminat nak duit lebih sila layari>>>

www.infinitydownline.com/?id=dinn

hanya rm100 shj untung 100% milik anda.

peringatan:bukan senang nak jadi senang,tapi senang kalau mahu susah.
dalam kehidupan perlukan pengorbanan.

dinn
Newbie
Newbie

Posts : 8
Join date : 2010-03-02
Age : 38
Location : malaysia

View user profile http://http//www.infinitydownline.com/?id=dinn

Back to top Go down

Re: TAK KELUAR MODAL PUN DAPAT USD PERCUMA

Post  Sponsored content Today at 5:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum