V1DE0 Rahsia LunaMaya & CutTari Menambat Hati Ariel PtrPan

Go down

V1DE0 Rahsia LunaMaya & CutTari Menambat Hati Ariel PtrPan

Post  mona on Tue Jun 29, 2010 11:07 pm

RAHSIA 1.
LOSYEN KAMAR SUTERA "AKSINYA MEMUKAU PARA SUAMI!!!"

Sapuan losyen Kamar Sutera pada bahagian sulit isteri.

Waktu guna

Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.

Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan.

CARA PENGGUNAAN

Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.

Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN

Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.

Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

Lain-lain kegunaan


Menghilangkan kedut
Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.


Menegangkan kulit
Losyek kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).

KLIK SINI Untuk Keterangan Lanjut

RAHSIA 2.
FIRMMING CREAM


Rumusan herba Firming Cream Bioasli adalah buah Kigelia Africana,Opuntia Ficus-indica Stem dan Aloe Vera berfungsi serta memiliki kekuatan tersendiri bagi menghasilkan kesan-kesan berikut:-

Meremajakan bentuk tubuh

Membesarkan dan menegangkan payudara.

Menjadikan kulit lebih muda dan cantik terutama di kawasan payudara

Bertindak sebagai anti penuaan (pada bahagian yang dirawat)

Membantu perjalanan darah

Mengurangkan kedut dan masalah tahi lalat

Memelihara kulit, Anti-kanser payudara


Bahan-bahan:

Ekstrak Commiphora Mukul, Ekstrak Pueraria Mirifica, Ekstrak buah Kigelia Africana, Ekstrak Opuntia Ficus-indica Stem, Ekstrak Aloe Vera, Glycerine, Minyak Kelapa Dara Pewangi, Air R.O.

Arahan penggunaan:

Sapukan Firming Cream pada waktu pagi dan malam
Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)
Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher.

Nota : Pengguna disarankan menggunakan produk selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.


KLIK SINI Untuk Discount 20% or BUY ONLINE


P/S:
UNTUK MENJADI STOKIS @ AHLI BIOASLI PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA UNTUK SEPANJANG HAYAT.
TERDAPAT 20 JENIS INCOME,24 JENIS PRODUK KILLER, PREPAID, BULK SMS, AFFILIATE PROGRAM.....JANA >RM3K SEBULAN
UNTUK LIHAT KEHEBATAN BIOASLI LAYARI: CLICK HERE go to BIOASLI PRODUCT Online

Salam Dari
Mona Idayu.

mona
Newbie
Newbie

Posts : 31
Join date : 2010-06-20

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum