SD2 - PRODUK PERLANGSINGAN TERHEBAT ABAD INI!

Go down

SD2 - PRODUK PERLANGSINGAN TERHEBAT ABAD INI!

Post  wathzy on Wed Aug 18, 2010 1:53 am

Diet yang sihat menghilangkan lemak - tetapi dapat mengekalkan bentuk tubuh yang menawan. Bukankah ini yang anda cari2?

Monday, August 9, 2010SD2- PRODUK PERLANGSINGAN TERHEBAT ABAD INI
Diet yang sihat menghilangkan lemak - tetapi dapat mengekalkan bentuk tubuh yang menawan. Bukankah ini yang anda cari2?Slim Diet2 (SD2) adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn).
>


SD2 merupakan produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' di mana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' di mana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kelebihan program SD2:

- Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.

- Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.

-Ia adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.

- Ianya menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.

- Dan yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Untuk keterangan lanjut sila layari website kami di http://www.slimdiet2shop.blogspot.com/

atau hubungi kami di 012-6951982(waty)[img][/img]

wathzy
Newbie
Newbie

Posts : 1
Join date : 2010-08-15

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum