I-Network = App Facebook

View previous topic View next topic Go down

I-Network = App Facebook

Post  dare666 on Tue Sep 07, 2010 12:14 pm

i-Network = 'international Network'
✰ Menyatukan rakan-rakan FB dalam satu jaringan antarabangsa melalui portal pengiklanan.
✰ Memberi peluang kepada rakan-rakan FB mendapat duit poket di luar imaginasi

Apa itu i-Network?
✰Bermula di Malaysia pada 1 Ramadhan 1431(11 Ogos 2010)
✰Aplikasi Facebook rangkaian tanpa sempadan pertama di malaysia dan di dunia!!
✰Yuran Pendaftaran hanya RM100/RM50 dan akan menjadi USD100/USD50
apabila dilancarkan di peringkat antarabangsa pada bulan Oktober 2010
✰Portal Pengiklanan percuma kepada semua i-networkers!

Kelebihan Sebagai i-Networkers
✰Tidak perlu mencari orang. Cuma post di wall anda atau invite friend melalui Facebook sahaja.
Lebih Ramai Rakan FB anda. Lebih Besar potensi pendapatan anda!
✰Percuma SMS pemberitahuan dan SMS jemputan rakan tanpa had !
✰Bonus akan terus dimasukkan ke akaun Maybank anda!
✰Ruangan Iklan percuma di dalam i-network.us (Dilancarkan pd Sept 2010) bernilai RM100 satu banner
✰Forum VIP percuma !
✰Hadiah Cabutan Bertuah yang hebat menanti anda setiap bulan!


Dan Lebih banyak lagi kelebihan anda sebagai i-networker! Jadi tunggu apa lagi??!!
Sertai kami sekarang! Jadilah yang terawal! Klik tab seterusnya untuk mengetahui cara yang betul

Jangan biarkan hari raya Aidilfitri anda kali ini dibebani masalah kewangan!
Berikan Ibu Bapa dan keluarga anda tersenyum lebar di hari lebaran kali ini!

click Sini

dare666
Newbie
Newbie

Posts : 8
Join date : 2010-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: I-Network = App Facebook

Post  dare666 on Wed Sep 08, 2010 10:17 am

Salam,

Inetwork nie merupakan app fb...hasil ciptaan anak malaysia...
Klau dulu semua benda dtg dr luar n bila last br kat malaysia,
tp i-network bermula dr malaysia dan insyallah bulan 10 akan ker international..
menggunakan akaun maybank dan selepa...s ke international mnggunakan paypal...
buat masa skrang harga rm 50/100 akan dtg selepas ke international. 50/100 usd...

I-network

1. Click link yang dibagi then allow app....keistimewaan sis app fb nie ialah once u clik link tue n allow app,
korang terus jd downline org yg bagi link tue smpai la bila2....xleh curi by org lain hehe.

2. upgrade...rm 50/100. rm 50 makan smpai 4 level...rm 100 smpai 9 lvl. makan apa tue?
mcm nie contoh u masuk rm 50...so U kene bg rm 10 kat saya n 4 org atas saya...then u dpt
downlie sorang Abu, abu masuk pakej rm 50 juga...abu kene bayar rm 10 kat u, rm 10 kat saya dan 3 org atas
saya....abu dpat herman...herman dari indonesia...herman masuk pakej 100usd...herman kene byr 10 usd kat abu,
10 usd kat U, 10 usd kat saya dan 7 org atas saya...

3. anda dpt duit...diberitahu melalui sistem wall fb notification dan juga sms membuktikan anda terima duit

4. promosi link...just promote link kat sapa2 jer yg ada facebook...nie baru betul2 login fb dapat duit
brp bnyk duit? x tau ikut rajin korang cr downline...haha the exact amount differ from others

Kalau sedara/sedari berminat nak join bg balik email sedara/sedari kat saya...saya akan hantar tutorial
pendaftaran...tutorial ini boleh juga diguna utk downline2 saudara..

http://i-network.us/money888

dare666
Newbie
Newbie

Posts : 8
Join date : 2010-09-07

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum