Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Shopmotion


Affiliates
free forum
Super Magic Power Tissue - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Fri Feb 24, 2017 3:25 pm by myidaman



SUPER MAGIC TISSUE YANG MENGANDUNGI ANTISEPTIC

Apakah Dia Super Magic Tissue?

Ia adalah sejenis tisu basah dalam sachet. Tisu ini boleh digunakan untuk menjamin kebersihan dan higenik pada alat sulit (zakar) ketika menjalinkan hubungan intim.

Siapa Yang Patut Guna Super Magic Tissue?

Ia dicipta khusus untuk digunakan oleh para …


[ Full reading ]

Comments: 0

Viva Cream Stimulating Cream for Women

Fri Feb 24, 2017 3:16 pm by myidaman




HARGA DIATAS ADALAH UNTUK 3 (TIGA) KEPING VIVA CREAM YANG BOLEH DIGUNAKAN SEHINGGA 28 KALI


Viva Cream (Gel Ghairah Wanita)
Viva Cream adalah produk yang difomulasikan bertujuan untuk meningkatkan rangsangan seks, meningkatkan keseronokan, menambah keberahian, dan akhirnya menyebabkan orgasma. Ia adalah adunan unik estrak herba, vitamin, dan …


[ Full reading ]

Comments: 0

SEX LOVE CHEWING GUM | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 24, 2017 2:49 pm by myidaman




Kesan:
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam terus goda isteri agar terus teransang.
Disclaimer: Result may vary from person to person
Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap …


[ Full reading ]

Comments: 0

Monavie Juice‎

Thu Feb 23, 2017 5:53 pm by myidaman





Apa Itu Jus Monavie?
Monavie merupakan satu gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan 18 jenis buah-buahan terpilih dan terbaik dunia untuk membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. …


[ Full reading ]

Comments: 0

Figure Up | Pil Kurus | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Thu Feb 23, 2017 5:42 pm by myidaman






“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”
Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini…… Mudah dan berkesan…..
Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2….hanya banyakkan minum air putih.
Lepas 5 hari …


[ Full reading ]

Comments: 0

Love Kiss Strawberry - Pelincir Seksual - 100ML

Thu Feb 23, 2017 5:31 pm by myidaman




PELINCIR KHAS UNTUK ANDA KETIKA HUBUNGAN SEKS!!


Ultra-silky Strawberry flavor personal lubricant
Slippery,warming sensations
Gorgeous discreet design
Flip-top tube for easy application
Safe non-toxic and non-staining long lasting formula
Perfect for heating up a sensual massage,foreplay or sex

Contain 100ML

RM30


CARA NAK ORDER : …


[ Full reading ]

Comments: 0

Slim n Lift Body Shaper Vest Slimming Shirt Men

Wed Feb 22, 2017 5:36 pm by myidaman





Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua.
Menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit! Mudah di pakai Kain tidak gatal dan tidak panas

Membantu pembetukan badan sasa Dibuat …


[ Full reading ]

Comments: 0

Single Breast Pump | www.ubattenagabatin.com

Wed Feb 22, 2017 5:27 pm by myidaman



Pam Pembesaran PayudaraAlat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal, mantap dan menawan dalam sebulan!!!
Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan …

[ Full reading ]

Comments: 0

Twin Breastpump | www.ubattenagabatin.com

Wed Feb 22, 2017 2:19 pm by myidaman



Pam Pembesaran PayudaraAlat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal, mantap dan menawan dalam sebulan!!! Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan …

[ Full reading ]

Comments: 0

Sure Up Plus Stay Longer Cream

Tue Feb 21, 2017 2:24 pm by myidaman



KRIM SURE UP PLUS yang dirumuskan dalam bentuk kosmetik mengandungi pati minyak essential yang secara tidak langsung membantu untuk menghilangkan rasa sensitif di kepala alat kelamin.
Masalah sensitif ini merupakan punca utama ejakulasi pramatang.


Manfaat KRIM SURE UP PLUS:-
Menghilangkan Rasa Sensitif di Kepala Alat Kelamin
Meningkatkan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Sure Up Catuaba Malaysia | www.ubattenagabatin.com

Tue Feb 21, 2017 2:12 pm by myidaman



STAMINA BOOSTER ENHANCEMENT
Apakah bahan utama Sure Up Catuaba?
Catuaba, adalah sejenis pokok ajaib yang berasal dari Lembah Amazon, Brazil.
Catuaba merupakan tumbuhan afrodiisak (seks) yang Puak India Tupi yang tinggal di lembah Amazon, Brazil telah menemui keberkesanan dan keajaiban ekstrak tumbuhan catuaba yang boleh mengalakkan pembesaran …


[ Full reading ]

Comments: 0

Butterfly Vibrators | Sex Toys

Tue Feb 21, 2017 2:05 pm by myidaman







RM160


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243



[ Full reading ]

Comments: 0

Vibrate Dildo - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Mon Feb 20, 2017 6:28 pm by myidaman




– Multi-Speed Vibration
(2 x AA Batteries – not included)
– Realistic “Look & Touch”
– Waterproof Design (except for the battery compartment)
– Flexible & Bendable (starting from near the root until the dildo’s head)
– Length: 20cm
– Diameter: 4cm (Head) & 4.5cm (Shaft)


RM100


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL




[ Full reading ]

Comments: 0

G-Spot Vibrators | www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 20, 2017 6:14 pm by myidaman






Alat Sex Wanita Dewasa
Alat bantu sex Dildo Getar Goyang merupakan stimulan atau alat untuk merangsang alat vital, yang umumnya diperuntukkan bagi wanita. Sebagai sex toys, dildo sering digunakan oleh orang dewasa untuk menambah sensasi …


[ Full reading ]

Comments: 0

Sabun Adam's – Tahan Lama Ejakulasi

Mon Feb 20, 2017 6:03 pm by myidaman




Kenapa ketawa? Tidak percaya ya?
Sabun Adam’s mengandungi ion negatif (negative ions) yang mampu meningkat dan melancarkan aliran darah di dalam badan di samping menstabilkan kadar tekanan darah. Rujuk faedah dan manfaat elemen dalam carian google taip ion negatif.


Kelancaran aliran darah di dalam zakar mampu memberi ereksi yang lebih …

[ Full reading ]

Comments: 0

Sabun Adam's – Tahan Lama Ejakulasi

Mon Feb 20, 2017 6:03 pm by myidaman




Kenapa ketawa? Tidak percaya ya?
Sabun Adam’s mengandungi ion negatif (negative ions) yang mampu meningkat dan melancarkan aliran darah di dalam badan di samping menstabilkan kadar tekanan darah. Rujuk faedah dan manfaat elemen dalam carian google taip ion negatif.


Kelancaran aliran darah di dalam zakar mampu memberi ereksi yang lebih …

[ Full reading ]

Comments: 0

maxman delay wipes Tissue tahan lama ketika bersama isteri

Sun Feb 19, 2017 4:35 pm by myidaman




Cara Guna
Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari.
Biarkan selama 20minit-30minit sebelum bilas dengan air paip.
Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.Kami mengesyorkan anda menggunkan selepas mandi petang.
Biarkan gel tersebut meresap. Bila …

[ Full reading ]

Comments: 0

MAXMAN Delay Wipes | Tisu Tahan Lama

Sun Feb 19, 2017 4:34 pm by myidaman




Cara Guna
Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari.
Biarkan selama 20minit-30minit sebelum bilas dengan air paip.
Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.Kami mengesyorkan anda menggunkan selepas mandi petang.
Biarkan gel tersebut meresap. Bila …

[ Full reading ]

Comments: 0

VigRX Delay Wipes • WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Sun Feb 19, 2017 4:25 pm by myidaman




Cara Guna
Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari.
Biarkan selama 20minit-30minit sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.Kami mengesyorkan anda menggunkan selepas mandi petang.
Biarkan gel tersebut meresap.
Bila …


[ Full reading ]

Comments: 0

vigrx delay wipes - Mengatasi masalah ejakulasi pramatang

Sun Feb 19, 2017 4:23 pm by myidaman




Cara Guna
Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari.
Biarkan selama 20minit-30minit sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.Kami mengesyorkan anda menggunkan selepas mandi petang.
Biarkan gel tersebut meresap.
Bila …


[ Full reading ]

Comments: 0

Sensa Vacuum Pump - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Sun Feb 19, 2017 4:14 pm by myidaman






Sensa vacuum pump adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.


FUNGSI SENSA VACUUM PUMP
Pam Zakar …

[ Full reading ]

Comments: 0

sensa vacuum pump | Sensa Pump besarkan zakar

Sun Feb 19, 2017 4:11 pm by myidaman






Sensa vacuum pump adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.


FUNGSI SENSA VACUUM PUMP
Pam Zakar …

[ Full reading ]

Comments: 0

Maca Man Delay Spray - www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 17, 2017 6:36 pm by myidaman





MACA adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terkenal, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang , MACA digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.


Wieters® MACA …


[ Full reading ]

Comments: 0

Procomil Cream | Www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 17, 2017 2:56 pm by myidaman



Cream merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di Jerman bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.
KEBAIKAN PROCOMIL CREAM
Membantu suami tahan lebih lama di ranjang
Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
Meningkatkan fungsi dan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Procomil Cream | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 17, 2017 2:51 pm by myidaman



Cream merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di Jerman bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.
KEBAIKAN PROCOMIL CREAM
Membantu suami tahan lebih lama di ranjang
Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
Meningkatkan fungsi dan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Moze Herbs boleh membantu mencegah atau merawat gout, sakit

Fri Feb 17, 2017 10:52 am by myidaman




Apa Itu Moze Herbs?
Moze Herbs merupakan Gabungan 9 Ramuan herba terbaik Malaysia yang mampu menurunkan kadar kandungan KOLESTROL dan ASID URIK dalam badan dengan cepat. Ia mampu menyelesaikan masalah anda serta keluarga keluarga anda yang menghidapi atau berpontensi menghidapi penyakit seperti:
Gout
Sakit sendi ,lutut,badan dan urat
Sakit …

[ Full reading ]

Comments: 0

Moze Herbs | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 17, 2017 10:49 am by myidaman




Apa Itu Moze Herbs?
Moze Herbs merupakan Gabungan 9 Ramuan herba terbaik Malaysia yang mampu menurunkan kadar kandungan KOLESTROL dan ASID URIK dalam badan dengan cepat. Ia mampu menyelesaikan masalah anda serta keluarga keluarga anda yang menghidapi atau berpontensi menghidapi penyakit seperti:
Gout
Sakit sendi ,lutut,badan dan urat
Sakit …

[ Full reading ]

Comments: 0

MINILOVE Men Spray | Spray MELAMBATKAN Pancutan Pra-matang L

Thu Feb 16, 2017 5:39 pm by myidaman




Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks.
Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.


Kesan daripada penggunaan MINILOVE …

[ Full reading ]

Comments: 0

Mini Love Spray 10 ml - www.ubattenagabatin.com

Thu Feb 16, 2017 5:37 pm by myidaman




Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks.
Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.


Kesan daripada penggunaan MINILOVE …

[ Full reading ]

Comments: 0

29 Serum atau Two Nine Serum For Men - Tahan Lama Lelaki

Thu Feb 16, 2017 12:29 pm by myidaman




PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SERUM 29 TAHAN LAMA

NAK TAK MACAM NI ???
“AAGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! Lamanya bangg!!...ayangg
dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!


Anda mahu permainan yang lebih lama?? niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri Malaysia …


[ Full reading ]

Comments: 0

Two nine serum for men | www.ubattenagabatin.com

Thu Feb 16, 2017 12:27 pm by myidaman




PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SERUM 29 TAHAN LAMA

NAK TAK MACAM NI ???
“AAGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! Lamanya bangg!!...ayangg
dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!


Anda mahu permainan yang lebih lama?? niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri Malaysia …


[ Full reading ]

Comments: 0

Spermax Original Malaysia | www.ubattenagabatin.com

Wed Feb 15, 2017 7:21 pm by myidaman



MZ Spermax adalah sejenis teknologi gel biru untuk meningkatkan tenaga batin seksual lelaki yang pertama seumpamanya di Malaysia. MZ Spermax hanya perlu disapu pada zakar & lakukan urutan biasa sahaja dan kesan akan dapat dirasai serta merta!


APA YANG BAKAL ANDA RASAI DENGAN MZ SPERMAX?
√ Mendayung laju lebih 30 minit berterusan …


[ Full reading ]

Comments: 0

MZ Spermax Gel – Tahan Lama | www.ubattenagabatin.com

Wed Feb 15, 2017 7:20 pm by myidaman



MZ Spermax adalah sejenis teknologi gel biru untuk meningkatkan tenaga batin seksual lelaki yang pertama seumpamanya di Malaysia. MZ Spermax hanya perlu disapu pada zakar & lakukan urutan biasa sahaja dan kesan akan dapat dirasai serta merta!


APA YANG BAKAL ANDA RASAI DENGAN MZ SPERMAX?
√ Mendayung laju lebih 30 minit berterusan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Qlimax Anumax Serum: Qlimax Extreme Grip + Anumax

Tue Feb 14, 2017 5:37 pm by myidaman




dalam 1 minit, upgrade zakar anda jadi sehebat ‘awang hitam’.
Saiz kekal sama, tapi isteri meraung kesedapan seperti anda punya sebesar ‘awang hitam’!

Bagaimana Qlimax mampu buatkan isteri anda berganda nikmat seperti gambar di atas?
Qlimax adalah hasil kombinasi tumbuhan herba luar biasa …


[ Full reading ]

Comments: 0

Qlimax Extreme Grip- www.ubattenagabatin.com

Tue Feb 14, 2017 5:34 pm by myidaman




dalam 1 minit, upgrade zakar anda jadi sehebat ‘awang hitam’.
Saiz kekal sama, tapi isteri meraung kesedapan seperti anda punya sebesar ‘awang hitam’!

Bagaimana Qlimax mampu buatkan isteri anda berganda nikmat seperti gambar di atas?
Qlimax adalah hasil kombinasi tumbuhan herba luar biasa …


[ Full reading ]

Comments: 0

Pheromiss produk penggoda lelaki | Produk Pheromances

Tue Feb 14, 2017 12:11 pm by myidaman




PheroMiss produk penggoda lelaki merupakan minyak wangi pheromone termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempersonakan. Wangian PheroMiss membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain apbila berhadapan dengan kaum lelaki.


PheroMiss …

[ Full reading ]

Comments: 0

Pheromiss For Her - www.ubattenagabatin.com

Tue Feb 14, 2017 12:06 pm by myidaman




PheroMiss produk penggoda lelaki merupakan minyak wangi pheromone termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempersonakan. Wangian PheroMiss membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain apbila berhadapan dengan kaum lelaki.


PheroMiss …

[ Full reading ]

Comments: 0

Lotion Bro - Losyen Power 31 Brutal- www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 13, 2017 5:36 pm by myidaman




Losyen Bro (Power 31 Brutal) diperkaya dengan kandungan herba tradisional yang mampu merangsang tenaga seksual seterusnya membantu anda bertahan lebih lama ketika bersama isteri.



KEBAIKAN LOSYEN BRO (POWER 31 BRUTAL)
Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi menjana tenaga seksual
Menguatkan otot bahagian kelamin
Membantu anda …


[ Full reading ]

Comments: 0

Lotion Bro - Losyen Power 31 Brutal- www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 13, 2017 5:36 pm by myidaman




Losyen Bro (Power 31 Brutal) diperkaya dengan kandungan herba tradisional yang mampu merangsang tenaga seksual seterusnya membantu anda bertahan lebih lama ketika bersama isteri.



KEBAIKAN LOSYEN BRO (POWER 31 BRUTAL)
Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi menjana tenaga seksual
Menguatkan otot bahagian kelamin
Membantu anda …


[ Full reading ]

Comments: 0

Minyak Belacak Tok Ayah - Minyak Besarkan Zakar

Mon Feb 13, 2017 1:15 pm by myidaman




“MEMPUNYAI MASALAH CEPAT EJAKULASI?”
“MEMPUNYAI SAIZ YANG KECIL DAN PENDEK?”
“MALU BUAT URUTAN BATIN DILUAR”



Memperkenalkan Minyak Belacak Tok Ayah. Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Minyak Belacak Tok Ayah. Minyak Ikan Belacak Asli Tok Ayah merupakan produk nombor 1 dan paling …

[ Full reading ]

Comments: 0

Minyak Belacak Tok Ayah Murah | www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 13, 2017 1:13 pm by myidaman




“MEMPUNYAI MASALAH CEPAT EJAKULASI?”
“MEMPUNYAI SAIZ YANG KECIL DAN PENDEK?”
“MALU BUAT URUTAN BATIN DILUAR”



Memperkenalkan Minyak Belacak Tok Ayah. Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Minyak Belacak Tok Ayah. Minyak Ikan Belacak Asli Tok Ayah merupakan produk nombor 1 dan paling …

[ Full reading ]

Comments: 0

Power Gel Spray ( Gel Tahan Lama )

Sun Feb 12, 2017 7:30 pm by myidaman




Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

Power Gel SPRAY membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.
Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.

POWER Gel SPRAY direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih …

[ Full reading ]

Comments: 0

POWER GEL SPRAY | www.ubattenagabatin.com

Sun Feb 12, 2017 7:28 pm by myidaman




Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

Power Gel SPRAY membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.
Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.

POWER Gel SPRAY direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih …

[ Full reading ]

Comments: 0

TOPMAN 3 Malaysia | RM80 013-3066540

Sun Feb 12, 2017 1:06 pm by myidaman





Ubat Kuat Untuk Lelaki – Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima


Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung
Kebaikan :-
1. Menambah pengeluaran hormon semulajadi
2. Memanjangkan masa ereksi
3. Melancarkan perjalanan darah
4. Menambah air mani
5. Menambah size dan panjang …

[ Full reading ]

Comments: 0

TOPMAN 3 Malaysia | RM80 013-3066540

Sun Feb 12, 2017 1:00 pm by myidaman





Ubat Kuat Untuk Lelaki – Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima


Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung
Kebaikan :-
1. Menambah pengeluaran hormon semulajadi
2. Memanjangkan masa ereksi
3. Melancarkan perjalanan darah
4. Menambah air mani
5. Menambah size dan panjang …

[ Full reading ]

Comments: 0

MINILOVE Orgasmic Gel | Gel Menaikkan Nafsu Ghairah Wanita

Sat Feb 11, 2017 7:54 pm by myidaman




Sebagai ISTERI pula anda rungsing sebab sering tidak puas.. suami pula sering “kantol” awal.. suami mudah je tido lepas tu.. tinggallah anda menyimpan perasaan sedih dan rasa tak puas itu.. dan macam-macam lagi perasaan anda ATAU anda sendiri lambat terangsang? lambat timbul rasa ghairah dan sensasi rangsangan seksual suami? tak pe..

Ayuh …


[ Full reading ]

Comments: 0

MINI LOVE–Gel Perangsang Kaum Hawa | www.ubattenagabatin.com

Sat Feb 11, 2017 7:51 pm by myidaman




Sebagai ISTERI pula anda rungsing sebab sering tidak puas.. suami pula sering “kantol” awal.. suami mudah je tido lepas tu.. tinggallah anda menyimpan perasaan sedih dan rasa tak puas itu.. dan macam-macam lagi perasaan anda ATAU anda sendiri lambat terangsang? lambat timbul rasa ghairah dan sensasi rangsangan seksual suami? tak pe..

Ayuh …


[ Full reading ]

Comments: 0

Lure Pheromones Perfume Malaysia

Sat Feb 11, 2017 3:56 pm by myidaman



LURE-Wangian Pemikat Wanita (for him)
Mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap …


[ Full reading ]

Comments: 0

Lure pheromone perfume - www.ubattenagabatin.com

Sat Feb 11, 2017 3:53 pm by myidaman



LURE-Wangian Pemikat Wanita (for him)
Mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap …


[ Full reading ]

Comments: 0

PL Super Lotion Ori Dan Murah

Fri Feb 10, 2017 8:43 pm by myidaman




Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 15 minit dengan PL SUPERLOTION!!
Seorang wanita kadang-kala memiliki waktu yang buruk emosional, dia mungkin kehilangan minat pada seks disebabkan oleh :-

– Depresi
– Stres dan terlalu banyak pekerjaan
– Kegelisahan
– Hang-up dari masa kanak-kanak
– Lalu gangguan seksual atau pemerkosaan
– Laten …


[ Full reading ]

Comments: 0

PL Super Lotion | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 10, 2017 8:39 pm by myidaman




Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 15 minit dengan PL SUPERLOTION!!
Seorang wanita kadang-kala memiliki waktu yang buruk emosional, dia mungkin kehilangan minat pada seks disebabkan oleh :-

– Depresi
– Stres dan terlalu banyak pekerjaan
– Kegelisahan
– Hang-up dari masa kanak-kanak
– Lalu gangguan seksual atau pemerkosaan
– Laten …


[ Full reading ]

Comments: 0

Double Coconut Original - Herba Kesihatan Supplement Lelaki‎

Fri Feb 10, 2017 6:15 pm by myidaman









Double Coconut Membantu Aktifkan Metobolisme Badan, Merawat Penyakit Serta Meningkatkan Hormon Lelaki Untuk Mengelakkan Masalah Lemah Tenaga Batin & Melancarkan Peredaran Darah.*
Ramai pengguna mengakui pengambilan Double Coconut dapat meningkatkan stamina ketika “bersama” isteri.*



[ Full reading ]

Comments: 0

Double Coconut | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Fri Feb 10, 2017 6:08 pm by myidaman









Double Coconut Membantu Aktifkan Metobolisme Badan, Merawat Penyakit Serta Meningkatkan Hormon Lelaki Untuk Mengelakkan Masalah Lemah Tenaga Batin & Melancarkan Peredaran Darah.*
Ramai pengguna mengakui pengambilan Double Coconut dapat meningkatkan stamina ketika “bersama” isteri.*



[ Full reading ]

Comments: 0

Spanish Gold Fly Orignal - Hanya RM180 Satu Kotak Ada 12 Pek

Fri Feb 10, 2017 12:45 pm by myidaman






SPANISH GOLD FLY
CECAIR BERKUALITI TINGGI INI DIBANGUNKAN OLEH SEKUMPULAN PAKAR SAINTIS KHAS BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA
PERINGATAN : DIJUAL KEPADA PASANGAN YANG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA!!!
_________________________________________________
KETERANGAN PRODUK
Produk ini …


[ Full reading ]

Comments: 0

Spanish Gold Fly Malaysia | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 10, 2017 12:41 pm by myidaman






SPANISH GOLD FLY
CECAIR BERKUALITI TINGGI INI DIBANGUNKAN OLEH SEKUMPULAN PAKAR SAINTIS KHAS BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA
PERINGATAN : DIJUAL KEPADA PASANGAN YANG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA!!!
_________________________________________________
KETERANGAN PRODUK
Produk ini …


[ Full reading ]

Comments: 0

Germany Sex Drops Natural Female Enhancement | Spanish Fly

Thu Feb 09, 2017 9:53 pm by myidaman



Original German Sex Drops adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang GERMANY SEX DROPS
Dihasilkan dari sejenis kumbang. Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, …

[ Full reading ]

Comments: 0

Germany Sex Drops Murah - 3 bottle RM100

Thu Feb 09, 2017 9:50 pm by myidaman



Original German Sex Drops adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang GERMANY SEX DROPS
Dihasilkan dari sejenis kumbang. Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, …

[ Full reading ]

Comments: 0

Super Queen Beauvineen | Untuk Payudara Dan Pinggul

Thu Feb 09, 2017 5:47 pm by myidaman





Adakah anda ingin jadikan diri anda seorang wanita yang mempunyai Daya Tarikan yang Menarik
Anda inginkan bentuk badan yang Menarik
Anda ingin memikat kembali Suami anda
Anda ingin Super Hot
Super Sexy
Malah anda juga ingin Lebih Putih, Cantik, Gebu, dan Montok.... .
Kini, Semua dalam …

[ Full reading ]

Comments: 0

SUPER QUEEN BEAUVINEEN - www.ubattenagabatin.com

Thu Feb 09, 2017 5:43 pm by myidaman





Adakah anda ingin jadikan diri anda seorang wanita yang mempunyai Daya Tarikan yang Menarik
Anda inginkan bentuk badan yang Menarik
Anda ingin memikat kembali Suami anda
Anda ingin Super Hot
Super Sexy
Malah anda juga ingin Lebih Putih, Cantik, Gebu, dan Montok.... .
Kini, Semua dalam …

[ Full reading ]

Comments: 0

Perangsang Nafsu Ghairah Cat Woman | Untuk Yang Dahagakan Be

Wed Feb 08, 2017 7:18 pm by myidaman




Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?
Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women Sex Drops….mengatasi masalah dingin seks..


Kesan :
Beberapa minit setelah …


[ Full reading ]

Comments: 0

Cat Women Drop | Cecair perangsang nafsu isteri

Wed Feb 08, 2017 7:17 pm by myidaman




Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?
Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women Sex Drops….mengatasi masalah dingin seks..


Kesan :
Beberapa minit setelah …


[ Full reading ]

Comments: 0

SILVER FOX THAI SEX DROPS - www.kedaipower.net

Wed Feb 08, 2017 5:48 pm by myidaman

[b]

SILVER FOX THAI SEX DROPS

Isteri atau pasangan anda susah untuk dibawa ke ranjang? Asyik menolak bila diajak melakukan hubungan seks? Sentiasa dingin dan kurang respon terhadap belaian manja anda? Sudah tidak bernafsu terhadap anda? Sukar untuk merangsang dan menaikkan nafsu mereka? Mereka sudah tidak rakus seperti mula bercinta?

Jangan …


[ Full reading ]

Comments: 0

SILVER FOX THAI SEX DROPS - www.ubattenagabatin.com

Wed Feb 08, 2017 5:47 pm by myidaman

[b]

SILVER FOX THAI SEX DROPS

Isteri atau pasangan anda susah untuk dibawa ke ranjang? Asyik menolak bila diajak melakukan hubungan seks? Sentiasa dingin dan kurang respon terhadap belaian manja anda? Sudah tidak bernafsu terhadap anda? Sukar untuk merangsang dan menaikkan nafsu mereka? Mereka sudah tidak rakus seperti mula bercinta?

Jangan …


[ Full reading ]

Comments: 0

SILVER FOX THAI SEX DROPS - www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 06, 2017 9:23 pm by myidaman



sILVER FOX THAI SEX DROPS

Isteri atau pasangan anda susah untuk dibawa ke ranjang? Asyik menolak bila diajak melakukan hubungan seks? Sentiasa dingin dan kurang respon terhadap belaian manja anda? Sudah tidak bernafsu terhadap anda? Sukar untuk merangsang dan menaikkan nafsu mereka? Mereka sudah tidak rakus seperti mula bercinta?

Jangan …


[ Full reading ]

Comments: 0

SILVER FOX THAI SEX DROPS - www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 06, 2017 9:21 pm by myidaman



sILVER FOX THAI SEX DROPS

Isteri atau pasangan anda susah untuk dibawa ke ranjang? Asyik menolak bila diajak melakukan hubungan seks? Sentiasa dingin dan kurang respon terhadap belaian manja anda? Sudah tidak bernafsu terhadap anda? Sukar untuk merangsang dan menaikkan nafsu mereka? Mereka sudah tidak rakus seperti mula bercinta?

Jangan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Blue Wizard Ori Murah - Cecair Naikkan Nafsu Isteri‎

Mon Feb 06, 2017 2:24 pm by myidaman



Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang …


[ Full reading ]

Comments: 0

Blue Wizard Malaysia | RM80 | www.ubattenagabatin.com

Mon Feb 06, 2017 2:20 pm by myidaman



Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang …


[ Full reading ]

Comments: 0

VIMAX POWER GEL - www.ubattenagabatin.com

Sun Feb 05, 2017 6:42 pm by myidaman




VIMAX POWERGEL - Made In Canada

Vimax Powergel adalah produk KHAS membantu masaalah ejakulasi pramtang untuk lelaki yang terunggul di dunia, dicipta khas untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki serta memuaskan pasangan anda.

Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas …


[ Full reading ]

Comments: 0

VIMAX POWER GEL - www.ubattenagabatin.com

Sun Feb 05, 2017 6:41 pm by myidaman




VIMAX POWERGEL - Made In Canada

Vimax Powergel adalah produk KHAS membantu masaalah ejakulasi pramtang untuk lelaki yang terunggul di dunia, dicipta khas untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki serta memuaskan pasangan anda.

Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas …


[ Full reading ]

Comments: 0

Minyak Belacak + Lintah Gunung (minyak Maharaja)

Sun Feb 05, 2017 2:27 pm by myidaman





APA ITU BELACAK?

Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza …


[ Full reading ]

Comments: 0

Minyak Belacak Plus Lintah Dan Bulu Perindu - www.ubattenag

Sun Feb 05, 2017 2:25 pm by myidaman





APA ITU BELACAK?

Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza …


[ Full reading ]

Comments: 0

Diana -Plant Penis enlargement oil

Fri Feb 03, 2017 9:19 pm by myidaman




MINYAK Tambah Saiz Zakar Diana Oil merupakan Minyak Pembesar Zakar yg cepat bertindak dan memberikan hasil yang mengejutkan. Minyak ini boleh mempercepatkan pembesaran serta menambah kepanjangan saiz zakar dan diperbuat dari 100% herba.
MINYAK PEMBESAR PENIS Diana Oil amat sesuai digunakan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Diana Natural Plant Oil | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 03, 2017 9:17 pm by myidaman




MINYAK Tambah Saiz Zakar Diana Oil merupakan Minyak Pembesar Zakar yg cepat bertindak dan memberikan hasil yang mengejutkan. Minyak ini boleh mempercepatkan pembesaran serta menambah kepanjangan saiz zakar dan diperbuat dari 100% herba.
MINYAK PEMBESAR PENIS Diana Oil amat sesuai digunakan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Oasi 13|Ubat Kuat Khas Untuk Lelaki|

Fri Feb 03, 2017 6:08 pm by myidaman



PRODUCT FROM FRANCE


OASI 13 adalah persediaan herba dalam membantu melincirkan zakar sewaktu aktiviti seksual bersama isteri.
OASI 13 dirumus khas bagi membantu suami dan isteri mencapai keseronokan ketika aktiviti seksual.
Ianya membantu secara semulajadi TANPA pembedahan dan bahan kimia.
Ianya juga BEBAS dari unsur haiwan .


PRODUK yang …


[ Full reading ]

Comments: 0

Oasi 13 | www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 03, 2017 6:05 pm by myidaman



PRODUCT FROM FRANCE


OASI 13 adalah persediaan herba dalam membantu melincirkan zakar sewaktu aktiviti seksual bersama isteri.
OASI 13 dirumus khas bagi membantu suami dan isteri mencapai keseronokan ketika aktiviti seksual.
Ianya membantu secara semulajadi TANPA pembedahan dan bahan kimia.
Ianya juga BEBAS dari unsur haiwan .


PRODUK yang …


[ Full reading ]

Comments: 0

Max B Firming Cream Murah Malaysia Pengedar Sah

Fri Feb 03, 2017 11:44 am by myidaman




MAX-B FIRMING CREAM


Membesarkan Payudara
Walaupun bidang pembedahan plastik terus berkembang namun kaedah lain kerap di cadangkan kepada orang ramai. Kini MAX-B Firming Cream hasil gabungan herba terpilih berkesan dalam memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa beberapa minggu, …


[ Full reading ]

Comments: 0

Max B Firming Cream - www.ubattenagabatin.com

Fri Feb 03, 2017 11:41 am by myidaman




MAX-B FIRMING CREAM


Membesarkan Payudara
Walaupun bidang pembedahan plastik terus berkembang namun kaedah lain kerap di cadangkan kepada orang ramai. Kini MAX-B Firming Cream hasil gabungan herba terpilih berkesan dalam memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa beberapa minggu, …


[ Full reading ]

Comments: 0

Love Coach Vagina Tightening | Herba Ketat Dan Sempitkan Far

Thu Feb 02, 2017 5:47 pm by myidaman






Khasiat utama Love Coach ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.3. Melenyapkan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Love Coach Vagina Tightening | www.ubattenagabatin.com

Thu Feb 02, 2017 5:45 pm by myidaman






Khasiat utama Love Coach ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.3. Melenyapkan …


[ Full reading ]

Comments: 0

India God Oil Delay Spray For Men Premature

Wed Feb 01, 2017 6:08 pm by myidaman




Indian God Oil adalah produk turun temurun berasaskan herba 100%. Ia berfungsi dapat membantu mencegah masaalah ejakulasi pramatang ( Pancut Cepat )
yang sering terjadi pada kebanyakan lelaki.


Anda dan pasangan anda pasti akan menikmati seks yang lebih puas dan nikmat setelah menggunakan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Indian God Oil Men DELAY SPRAY - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Wed Feb 01, 2017 6:06 pm by myidaman




Indian God Oil adalah produk turun temurun berasaskan herba 100%. Ia berfungsi dapat membantu mencegah masaalah ejakulasi pramatang ( Pancut Cepat )
yang sering terjadi pada kebanyakan lelaki.


Anda dan pasangan anda pasti akan menikmati seks yang lebih puas dan nikmat setelah menggunakan …


[ Full reading ]

Comments: 0

Vulva Pink Nipple Cream - www.ubattenagabatin.com

Tue Jan 31, 2017 9:05 pm by myidaman





Kini, cara mudah mengembalikan warna kulit kembali kemerahan seperti asal, gunalah Pink Vulva yang dirumus dengan Teknologi Nano, dapat membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi, agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir, puting, sekitar alat sulit, celah …


[ Full reading ]

Comments: 0

Vulva Pink Nipple Cream - www.ubattenagabatin.com

Tue Jan 31, 2017 9:03 pm by myidaman





Kini, cara mudah mengembalikan warna kulit kembali kemerahan seperti asal, gunalah Pink Vulva yang dirumus dengan Teknologi Nano, dapat membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi, agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir, puting, sekitar alat sulit, celah …


[ Full reading ]

Comments: 0

DEVELOPPE SEX Enlargement Cream / Oil for Men

Tue Jan 31, 2017 12:35 pm by myidaman




KRIM HEBAT DARI FRANCE

Siapa yang tidak pernah impikan hubungan seks yang hebat ? Developpe™ Sex Cream direka khas untuk merangsang saluran darah zakar ianya sekali gus membolehkan menambah saiz zakar .



Khasiat Developpe™ Sex Cream


- menambah saiz zakar

- Merangsang saluran darah

- …


[ Full reading ]

Comments: 0

DEVELOPPE SEX CREAM MALAYSIA - www.ubattenagabatin.com

Tue Jan 31, 2017 12:32 pm by myidaman




KRIM HEBAT DARI FRANCE

Siapa yang tidak pernah impikan hubungan seks yang hebat ? Developpe™ Sex Cream direka khas untuk merangsang saluran darah zakar ianya sekali gus membolehkan menambah saiz zakar .



Khasiat Developpe™ Sex Cream


- menambah saiz zakar

- Merangsang saluran darah

- …


[ Full reading ]

Comments: 0

Best Slim 100% Natural Weight Loss - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Mon Jan 30, 2017 4:20 pm by myidaman




BEST SLIM can speed up metabolism and increase the energy and help the body to burn fat. It can remove deposited fat quickly. No need to go on any painful diet, nor do any exercise.

■ Slimming by 100% Herbal Extracts
■ No Rebound, No Diarrhea
■ Safe and Effective

Indication:

• Lose up to 12-19 lbs for the first month use



[ Full reading ]

Comments: 0

Best Slim 100% Natural Weight Loss - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Mon Jan 30, 2017 4:18 pm by myidaman




BEST SLIM can speed up metabolism and increase the energy and help the body to burn fat. It can remove deposited fat quickly. No need to go on any painful diet, nor do any exercise.

■ Slimming by 100% Herbal Extracts
■ No Rebound, No Diarrhea
■ Safe and Effective

Indication:

• Lose up to 12-19 lbs for the first month use



[ Full reading ]

Comments: 0

PheRomances Original l Pengedar Sah PheRomances Perfume Mura

Sun Jan 29, 2017 5:15 pm by myidaman





PheRomances 50x merupakan wangian pemikat wanita terunggul dan termoden. Dicipta khas untuk lelaki yang mementingkan penampilan diri. Wangian PheRomances 50x mampu membina dan membuat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari orang lain khususnya bila berhadapan dengan wanita.


PheRomances 50x mampu menarik perhatian wanita …


[ Full reading ]

Comments: 0

Pheromances 50x - www.ubattenagabatin.com

Sun Jan 29, 2017 5:14 pm by myidaman





PheRomances 50x merupakan wangian pemikat wanita terunggul dan termoden. Dicipta khas untuk lelaki yang mementingkan penampilan diri. Wangian PheRomances 50x mampu membina dan membuat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari orang lain khususnya bila berhadapan dengan wanita.


PheRomances 50x mampu menarik perhatian wanita …


[ Full reading ]

Comments: 0

Garcinia Cambogia Extract Strength Slimming Capsules

Wed Jan 25, 2017 10:55 pm by myidaman




Produk keluaran RaksaHerbs, pengilang produk suplemen herba berkualiti tinggi dari Thailand.
Mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam industri herba dan telah mengeluarkan berbagai produk berasaskan herba yang dikenali dan dimanfaatkan oleh pengguna dari segenap benua.
Kami memiliki standard yang paling terbukti dan juga sijil bagi …


[ Full reading ]

Comments: 0

Garcinia Cambogia - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Wed Jan 25, 2017 10:53 pm by myidaman




Produk keluaran RaksaHerbs, pengilang produk suplemen herba berkualiti tinggi dari Thailand.
Mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam industri herba dan telah mengeluarkan berbagai produk berasaskan herba yang dikenali dan dimanfaatkan oleh pengguna dari segenap benua.
Kami memiliki standard yang paling terbukti dan juga sijil bagi …


[ Full reading ]

Comments: 0

Popular Masturbator Vacuum Pumps

Wed Jan 25, 2017 6:22 pm by myidaman




High Vacuum Mastubator Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man’s Pump adalah pilihan yang tepat. Selain …


[ Full reading ]

Comments: 0

MASTUBATOR PUMP VACUUM - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Wed Jan 25, 2017 6:18 pm by myidaman




High Vacuum Mastubator Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man’s Pump adalah pilihan yang tepat. Selain …


[ Full reading ]

Comments: 0

GO HARD CREAM | www.ubattenagabatin.com

Tue Jan 24, 2017 9:28 pm by myidaman




Performance Go Hard Erection Cream adalah campuran istimewa yang sangat unik iaitu dirumus khas dengan bahan-bahan yang istimewa . Apabila disapukan pada zakar, Go Hard Krim memberi galakan daya ketahanan seksual yang berpanjangan dengan mengurangkan sensitiviti berlebihan pada zakar. Anda dan pasangan akan mendapat manfaat daripada ereksi …

[ Full reading ]

Comments: 0

V-Grip Serum Pengetat Faraj Wanita | www.ubattenagabatin.com

Tue Jan 24, 2017 5:45 pm by myidaman





Anda anda mengalami masalah berikut??
faraj longgar
faraj becak berair
keputihan melampau
faraj hilang daya sensitiviti
penat nak kemut
berangan2 utk menjadi dara semula
suami tak puas
loose footloose


Tak perlu risau lagi..Ada Produk Terbaru VGRIP SERUM PENGETAT MISS V Khas Untuk Wanita! Pertama Di Malaysia Hanya 5 Minit, Membantu …


[ Full reading ]

Comments: 0

X-STIVE MEN U.S.A

Tue Jan 24, 2017 1:25 pm by myidaman







X-STIVE MEN U.S.A
X-STIVE MEN U.S.A adalah produk yang telah diadun menggunakan teknologi penguraian ion.
Ia mampu meningkatkan kemampuan seksual dan menaikkan libido kaum lelaki.

Dalam masa yang sama, ZAKAR ANDA AKAN KELIHATAN BESAR SERTA MERTA dan menguatkan alat kelamin serta menaikan …


[ Full reading ]

Comments: 0

X-STIVE MEN U.S.A

Tue Jan 24, 2017 1:24 pm by myidaman







X-STIVE MEN U.S.A
X-STIVE MEN U.S.A adalah produk yang telah diadun menggunakan teknologi penguraian ion.
Ia mampu meningkatkan kemampuan seksual dan menaikkan libido kaum lelaki.

Dalam masa yang sama, ZAKAR ANDA AKAN KELIHATAN BESAR SERTA MERTA dan menguatkan alat kelamin serta menaikan …


[ Full reading ]

Comments: 0

KAPSUL BOOSTER BUATAN MALAYSIA Kapsul Vxgra Men Booster 30 c

Mon Jan 23, 2017 6:03 pm by myidaman




30 kapsul setiap botol

100% Bahan-bahan herba Campuran dan formulasi herba terpilih untuk Lelaki

SEBIJI KAPSUL BOLEH MEMBERI TENAGA 1-2 HARI. INSYAALLAH

(TIADA BAHAN PENGAWET, TIADA PEWARNA & TIADA BAHAN KIMIA)Meningkatkan Tenaga Batin Meningkatkan Stamina & Tenaga Zahir Produk di tanggung Halal

Satu cara yang yang Paling Mudah …

[ Full reading ]

Comments: 0

VXGRA MEN BOOSTER | www.ubattenagabatin.com

Mon Jan 23, 2017 5:59 pm by myidaman




30 kapsul setiap botol

100% Bahan-bahan herba Campuran dan formulasi herba terpilih untuk Lelaki

SEBIJI KAPSUL BOLEH MEMBERI TENAGA 1-2 HARI. INSYAALLAH

(TIADA BAHAN PENGAWET, TIADA PEWARNA & TIADA BAHAN KIMIA)Meningkatkan Tenaga Batin Meningkatkan Stamina & Tenaga Zahir Produk di tanggung Halal

Satu cara yang yang Paling Mudah …

[ Full reading ]

Comments: 0

Statistics
We have 1021 registered users
The newest registered user is Andy_ MegaTransfer

Our users have posted a total of 2735 messages in 2286 subjects
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 66 on Wed Oct 20, 2010 5:55 pm