Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM

Go down

Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM Empty Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM

Post  myidaman on Thu Jul 05, 2018 11:19 pm

Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM FRLwrp
Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM DeW64K
Pherazone Pheromones Men Cologne | WWW.BATINMALAY.COM LjckIU


Tahukah Anda, Kehidupan seharian setiap saat, baik wanita mahupun lelaki, mereka yang hidup pastinya bernafas iaitu menghidu dan menghembus udara sekitarnya. Kami Juga Menyediakan Satu Pewangi yang mampu memikat wanita apabila mereka menghidu pewangi dari anda..

Anda boleh gunakan minyak wangi Pherazone perfume mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol,androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

Dapatkan kelebihan daya tarikan seksual, Anda pasti puas hati dengan Pherozone perfume !!!

PHERAZONE MALAYSIA

PHERAZONE perfume kandungan pheromone tertinggi di dunia.

Mengapa anda perlu mengunakan Pherazone perfume?

Lebih diminati wanita
Mendapat lebih perhatian
Lebih daya tarikan seksual
Meningkatkan keyakinan diri
Lebih temu janji, Lebih seks


APA ITU PHERAZONE YANG SEBENARNYA?
Pherazone adalah wangian menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan baru.Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati "bau apakah ini" disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tau sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi..tetapi pheromones Pherazone kalau dihidu, alam membuatkan anda tertanya-tanya.."bau apa ni" ... hemm...

KUASA PHEROMONE DALAM PHERAZONE PERFUME

Kajian menunjukkan seseorang individu memilih pasangan yang mereka suka bukan hanya berdasarkan pada rupa semata-mata. Mereka memilih pasangan yang mareka rasakan ada sesuatu yang menarik. Maka tidak hairanlah kenaoa ada yang mukanya tidaklah kacak/cantik mana, perangai pon teruk tetapi mempunyai pasangan yang baik dan cantik/kacak.Ini disebabkan kadar pengeluaran pheromone yang dihasilkan oleh seseorang itu sendiri yang membuatkan individu lain tertarik dengannya.

Kini dengan kuasa pheromone yang terkandung dalam Pherazone, ia dapat membuatkan anda menarik pada orang di sekeliling anda.

Pherazone mengandungi pheromone sintetik hasi kajian saintis berdasarkan pheromone tulen yang berdasarkan pheromone tulen yang terdapat pada manusia lelaki dan wanita.
Pherazone mengandungi kepekatan pheromone yang paling tinggi di pasaran dunia. Tidak hairanlah kenapa Pherazone di jual pada harga yang mahal.
Gunakan pheromones, sejenis hormon perangsang nafsu semulajadi yang berkuasa, anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan menggoda mana-mana individu pilihan anda.

Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda secara mendadak.

Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
Pasangan akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan.
Dengan kuasa memikat inin, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari pasangan.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yanga anda lalui, pasti akan lebih menyeronokan!
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikas, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manisia dioengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukakn seseorang individu memilih seseorang yang mereka sukai bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.

Mereka memilih pasangan yang mereka rasakan ada tarikan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Pherazone anda boleh membuat mana-mana individu merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Pasangan akan memuji bau anda yang begitu menarik dan menawan, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pherazone. Kajian mengenai pheromones telah membuatkan yang ia boleh menaikkan sifat romantik pasangan anda dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari anda.

Pengunaan Pherazone akan menyemarakkan lagi kasih sayang pasangan anda!

Pherazone pasti akan mengubah hidup anda.KANDUNGAN

1 Botol = 15ML

Boleh digunakan 3 ke 6 bulan setiap botol

Lebih Jimat dan BerbaloiCARA MENGGUNAKAN PHERAZONE

Kesilapan yang biasa dilakukan pengguna yang baru adalah menggunakan pheromones dengan banyak kali. Disebabkan ia adalah pekat.

Menggunakan dengan LEBIH BANYAK, TIDAK AKAN meningkatkan kesan-kesannya.

Tentukan dengan menggunakannya secara berjimat-cermat, anda tidak akan kehabisannya dengan cepat.

Gunalah sedikit yang mungkin, anda mendapat manfaat dengan mendapat kesan yang lebih baik, pada kos yang lebih jimat.

Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang nafsu seksual pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Pherazone pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Pasangan tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti magnet. Dengan kesan Pherazone ini, anda akan memperolehi kelebihan berbanding lawan anda.

Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan pasangan. Pherazone akan meningkatkan keinginan nafsu pasangan yang bertentangan jantina di sekeliling anda secara sedar atau tidak. Kajian secara saintifik dan klinikal yang dijalankan ke atas penguna-penguna pheromones, ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak nafsu. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya, Cubalah sendiri! Anda pasti teruja.RM90

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL


Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK


5122 6806 0093


CIMB


7042765243


PUBLIC BANK


4702 6594 35


BSN


0114 1290 0008 5491


BANK ISLAM


12092 02281 0552


RHB BANK


16202700084814


BANK RAKYAT


220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen


http://www.batinmalay.com/pherazone-perfume-malaysia


http://www.batinmalay.com/pherazone-perfume-malaysia


http://www.batinmalay.com/pherazone-perfume-malaysia

myidaman
Forum Legend
Forum Legend

Posts : 3274
Join date : 2011-12-03

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum