MENGUBAT SAKIT FIZIKAL DAN SAKIT MISTERI DGN MUJARAB

Go down

MENGUBAT SAKIT FIZIKAL DAN SAKIT MISTERI DGN MUJARAB

Post  alinsan on Mon Sep 06, 2010 10:51 am

Salam sejahtera semua. Saya berbesar hati memaklumkan jika terdapat di kalangan forumers yang menghadapi penyakit yang tidak kunjung sembuh, penyakit berat seperti jangkitan HIV, jangkitan virus, kuman dll, hingga penyakit ringan/sederhana seperti demam tidak sembuh-sembuh, sakit kepala, migrain, sakit-sakit badan tanpa diketauhi puncanya, lemah semangat, trauma, tekanan, putus cinta, ulser, sakit dalam perut, fikiran terganggu, sihir, saka, santau dan lain-lain bolehlah berikhtiar dengan cara saya.

Cara saya ialah bebas syirik bagi muslim, bebas daripada menggunakan sebarang alat untuk mengetuk dll, tidak menggunakan jampi mantera, dll melainkan niat dan doa namun kesannya amat mujarab sekali dengan izin Tuhan.

Jangan kecewa datanglah, ada beberapa pesakit HIV juga merujuk saya, dan sakit akibat gangguan yang berat juga dapat diselesaikan dengan izin Allah. Jangan biar sakit melarat nanti lagi jenuh untuk merawatnya lagi seksa untuk membuangnya. Namun kaedah saya selamat dan paling minima merasai sakitnya....forumers boleh berkunjung ke blog saya....www.aliatan.blogspot.com....untuk penerangan lebih lanjut.

alinsan
Newbie
Newbie

Posts : 2
Join date : 2010-09-06

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum