20 Panduan mendapat klik sebanyak 1000 dalam 2hari

Go down

20 Panduan mendapat klik sebanyak 1000 dalam 2hari

Post  syoklaba on Tue Jan 12, 2010 9:56 pm

Salam kepada semua,
Banyak sudah saya mendengar rugutan para penerbit website mengeluh kerana tidak mempunyai pengunjung yang ramai walaupun cukup promosi dan sebagainya. Malahan ada yang tidak mempunyai jualan sama sekali selama membuat laman web tersebut. Apa silapnya??

Seorang rakan perniagaan online saya memberitahu saya yang dia baru 3 hari menceburi perniagaan online sudah mendapat jualan sebanyak RM 1000!!.bagaimana beliau melakukan??

Setelah menyelidik dan bertanyakan serta mencari maklumat yang berguna,beliau mengatakan ada 20 cara untuk memperomosi dan menarik minat pelanggan untuk membeli serta mengunjungi laman web anda secara berkesan.

Cuba anda Bayangkan...
Sekiranya anda mempunyai minimum 20 pelawat sehari sekiranya 100% daripadanya membeli produk anda kononnya bernilai RM80 dalam jualan anda.

"20 Pelawat X RM 80 Harga Produk anda = RM1,600 Sehari"

Tetapi sebagai peniaga anggaran 100% sukar dicapai tetapi sekiranya laman web anda mempunyai daya penarik tidak mustahil anda boleh mencapai target tersebut.

"InternetWorldStats" memberi statistik bahawa pengguna Internet di malaysia sahaja berjumlah 11 juta orang iaitu 40% penduduk di malaysia. Peluang terbuka luas untuk anda menarik pengguna internet untuk membeli produk anda..

Sila klik link ini untuk maklumat lanjut www.panduanbijak.bpro4u.com

syoklaba
Newbie
Newbie

Posts : 5
Join date : 2009-12-20

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum